Bestuursleden Gezocht

Hรฉ daar, superbuur,

Je kent het wel: het leven is druk, de tijd vliegt en voordat je het weet, is de dag alweer voorbij. Maar wat als je met een klein beetje van die kostbare tijd een grote impact kunt maken op de plaats die je thuis noemt?

Na enkele intensieve jaren is het moment aangebroken voor de huidige bestuursleden van de Bewonersvereniging De Krijgsman om het stokje over te dragen. We zijn op zoek naar enthousiaste wijkbewoners zoals jij die het roer willen overnemen en verder willen werken aan de volgende woonfase. Er ligt een bijzondere kans om leuke buurtactiviteiten te organiseren en de onderlinge verbinding in de wijk en binnen Muiden te versterken.

En het beste deel? Het vraagt minder tijd dan je denkt. Nee, je hoeft geen cape te dragen of vliegen over gebouwen (tenzij dat jouw ding is!). In plaats daarvan gaat het over het investeren van een beetje van je tijd en tonnen van je enthousiasme om onze wijk nรณg beter te maken.

Wat je ervoor terugkrijgt, is niet te meten: een kans om te leiden, om een bijdrage te leveren aan belangrijke gesprekken, om het echte verschil te maken waar we allemaal van profiteren. Bovendien kun je aan het einde van de dag zeggen: “Ik heb dat gedaan!”

Nu vraag je je misschien af, “Maar hoeveel tijd vraagt dit echt?” Het antwoord is met zโ€™n allen niet zo veel. Een bestuursvergadering per maand, wat betrokkenheid bij belanghebbende partijen, en een handvol andere taken die verdeeld kunnen worden naar jouw interesses en expertise.

Je investeert een beetje van je tijd, en je krijgt er een gevoel van prestatie en gemeenschapsimpact voor terug. Als andere bewoners zien dat jij de stap zet, zullen zij eerder geneigd zijn om ook mee te doen. Voor je het weet, hebben we een team van superhelden dat onze prachtige wijk vormgeeft! Met meer dan 375 huishoudens die inmiddels lid zijn, bouwen we samen aan een buurtnetwerk dat voor en met elkaar werkt.

Dus, wat denk je ervan? Ben je klaar om jouw stukje tijd te investeren en een superheld te worden in onze eigen achtertuin? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Met vriendelijke groet,

Floris, Yde, Erwin, Andrew, Willem, Kim en Donja.